Szeretünk Google Analytics
avagy Birdie és a Canon Hungária

Érdekes dolog az után kutatni, hogy hány ember nézi az oldalamat, illetve ők honnan jutottak el hozzám, és milyen tartalmat néztek. A Google Analytics többek között erre jó, s még ezen felül arra is, hogy megtudjuk, hol is dolgozunk.

Éppen esti üresjáratban voltam, amikor gondoltam egyet és benéztem az Analyticsbe.
Nosza, fel is tűnt, hogy hétfőn a megszokottnál többen nézték meg a blogomat. Nocsak, vajon miért és honnan jött ilyen forgalom.
Többnyire ez valamiféle linkelésből szokott kialakulni.
Most sem volt ez másként, igaz, a link maga elég régi, augusztusi.
Bele is néztem a fórumtopikba, ahol – nem meglepő módon – fényképezőgépekről volt szó.
Ott írta az egyik tag a következőt:

Semmi bajom a Canonnal, de ahogy Birdie is leírta a blogjában, [link] úgy látja, hogy a Canon kissé félvállról veszi a dolgokat. És Nikon gépet ajánlott valakinek…Miközben állítólag a Canon Hungária-nál dolgozik. :U

Nos, ezúton szeretném tájékoztatásul közölni minden blogolvasómmal, hogy nem állok sem a Canon Hungária, sem a Camera Kft. alkalmazásában. Jóllehet, Canon gépem van, de ez nem befolyásol abban, hogy tisztán lássam a dolgokat és belássuk, hogy nem mindenkinek Canon gép való, illetve azt is látni kell, hogy valahogy a Canon fejlesztései most már inkább tűnnek a többi gyártó utáni loholásnak (kis túlzással), mintsem a korábbi nagy vehemencia folytatásának.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) Szeretünk Google Analytics
avagy Birdie és a Canon Hungária
bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük