Gyors check-in, avagy miken dolgozunk éppen…


Jelenleg több termék is tesztelés alatt áll, annyi a munka, hogy bejelentkezni se nagyon van idő, de most azért szakítok erre 5 percet.

 

Amint látható, négy teszt készül, pontosabban ebből egy már gyakorlatilag készen van, a Sigma 85mm f/1,4 DG DN | Art objektívről szóló cikkünk lesz az első, amely megjelenik. Ennek tesztfotóit épp ma tettük közszemlére. A Sigma új, full-frame MILC-ekhez készült portréobjektívét egy valódi esküvőn is kipróbáltuk, méghozzá élesben.

Ugyanígy élesben tettük próbára a Canon full-frame MILC-ekhez készült RF 85mm f/1,2L IS USM DS (Defocus Smooting) objektívét, erre a cikkre egy kicsit még várni kell, ugyanis megérkezett a szerkesztőségbe a Panasonic vadonatúj, kisfilmes méretű szenzorral szerelt MILC-e, az S5, amely most nagyon lefoglal.
Ezzel párhozamosan folyik egy igazán különleges és ritka objektív tesztelése, a Nikon F bajonettes DSLR-ekre készült, Fresnel-lencsés, nagy fényerejű telezoomjának, a Nikkor Z 120-300mm f/2,8E FL ED SR próbálgatása.
Igazi unikum ez most, ugyanis nincs belőle másik jelenleg a magyar piacon és jó ideig nem is lesz. Két hete került az országba, jövő szerdán pedig már megy is vissza Németországba, így csak néhány szerencsés juthatott hozzá.

Próbálunk mindennel haladni, de valamilyen sorrendet muszáj felállítanunk, így vélhetően a Panasonic S5 lesz a Sigma cikk után a következő, amellyel elkészülünk.
Távolabbra pedig még nem látunk.

A kész cikkeink:
Sigma 85mm f/1,4 DG DN | Art teszt
Panasonic Lumix S5 teszt
Canon RF 85mm f/1,2 L USM DS teszt

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük