Húsvéti tavaszolás Zemplénben – 4. nap

Ezt a napot a fitness és wellness szolgáltatások kiélvezésére szántuk. Sajnos topless nem volt. 😀

Reggeli után egy kis sziesztát követően bowlingozni mentünk. Kicsit leharcolt volt egyik-másik golyó, de jókat játszottunk. Egyszer elakadt a visszatérő csatornában a golyó, egyszer meg (a harmadik menetnél) lefagyott a gép így nem számolta tovább a pontokat. Fene a dolgát 🙂 . Ennek ellenére jót szórakoztunk, a kis tesztgéppel még nagysebességű videó is készült egy tarolásról. Jól néz ki, a cikkbe bele is teszem (holnap, vagyis 04.24-én meg is jelenik a cikk a Pixinfo-n).
Csajok kicsit panaszkodtak valami alkari fáradtságra, de nem értem mi bajuk volt 😉 . Nekem csak a hüvelykujjam tört ki majdnem, mivel túl szűk likba dugtam 😛 .

Ebéd után kicsit lazítottunk, majd lementünk Melivel a játszótérre. Sokat ugyan nem csúszdázott és a hinta is hamar uncsi lett neki, viszont a közelben futó kis patak remek lehetőségeket kínált. Rögtön fel is találta magát: hidat épített a mókusoknak. Bizony, nem egy-két mókust láttunk, míg ott voltunk, s ezeknek híd kell ám!

Délután még tollasoztunk egyet, bár Melinek még elég nehezen ment. Kicsit a türelme is elfogyott.
Aztán estefelé volt még biliárdozás is. Ági lövése máig ledöbbent, ha visszagondolok rá. Úgy belőtte a fekete golyót a helyére, hogy el sem tudom képzelni hogy csinálta. Az egyik sarok előtt állt a fekete, s a kisebbik oldal másik felén lévő lyukba kellett eljuttatni. Mindezt egy lövéssel úgy, hogy azt hittem simán letolja a rossz lyukon. De nem. Bement szépen a helyére. Állam meg padlót fogott azonnal 🙂 .
1 óra biliárdozás után még kipróbáltuk a csocsót is, sajnos csak 1 menetet tudtunk játszani, mert nem volt 50-esünk. Illetve volt egy, de az nem fért be a nyílásba. Lehet nem f/1,8 fényerőre tervezték 😉 . Úgyhogy kénytelenek voltunk átváltani a recepcióssal az aprónkat, de sajnos neki is csak 1 db volt. Kár. Pedig jó volt.

Bár kicsit üresnek tűnhet ez a nap, azért nem unatkoztunk, hiszen rengeteget röhögtünk és az aktív pihenés határozottan jót tett a túrákban kissé megfeszült és mára komoly lázban égő izmainknak.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) Húsvéti tavaszolás Zemplénben – 4. nap bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük