4-5. nap (szerda-csütörtök): Pancsiiii

E bejegyzést a blogban szereplő dátum ellenére 2008. augusztus 5-én írom, de az időrend miatt átdátumoztam. A bejegyzés csupán azért született, mivel annyian megemlítettétek, hogy kimaradt a beszámolóból…

… valójában azonban nem maradt ki, mivel úgy gondoltam, hogy csak az érdekesebb eseményeket írom le, így nem volt minek kimaradnia.

De hát tudok én ellenállni ennyi ember akaratának?
Mi vagyok én? Magam ellensége?
Hát nem 😉

Úgyhogy leírom, mi történt szerdán és csütörtökön.

Szerdán felkeltünk, megreggeliztünk, kimentünk a partra, bekentük magunkat, lefeküdtünk a napozóágyra, olvastunk, fürödtünk, délben felmentünk kajálni a szobába egy kis hazait, zúztunk hozzá sört is, délután lementünk partra, fürödtünk, olvastunk, dumáltunk.
Csütörtökön felkeltünk, megreggeliztünk, kimentünk a partra, bekentük magunkat, lefeküdtünk a napozóágyra, olvastunk, fürödtünk, délben felmentünk kajálni a szobába egy kis hazait, zúztunk hozzá sört is, délután lementünk partra, fürödtünk, olvastunk, dumáltunk.
Este meg elmentünk közösen beburkolni egy pizzát. Finom volt.

Ennyi. Ugye milyen eseménydús volt? De most már legalább le van írva, igaz, semmi értelme, ha csak az nem, hogy többet nem piszkál vele senki, hogy miért nem írtam le 😉

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

6 hozzászólás a(z) 4-5. nap (szerda-csütörtök): Pancsiiii bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük