Végre gyönyörű ősz

A nyomasztó párás, esős, nyálkás, gusztustalan hideg után ma reggel végre csodaszép idő várt ránk. Bár még nem tudtam milyen kint az idő, mégis remekül ébredtem. Lányom szuszogása keltett.

Nincs is annál jobb, mint arra ébredni, hogy a porontyunk már fent van. Feltéve, ha ez nem hajnali 5 órakor történik ;). Szerencsére a lányom jó alvó, így reggel 8 előtt ritkán ébred, de ma 9-ig húzta. Pontban 9-kor átballagott hozzánk és megállt az ágyunk előtt a kis plüssvirágjával. Amint felébredtem a mosolygós pofiját láttam meg elsőre. Hát így kell indulnia egy tökéletes napnak 🙂

A folytatásban kiderült, hogy kint csodaszép az idő, így mehetek végre pár tesztképet lőni a kis Casiokkal. Bár nagyon nem vágyom rá 😛 No de valamikor meg kell csinálni és ha most halogatom, megint bejön a trutymós idő aztán meg leshetek.

Meli is élvezi a jóidőt, kint rajzolgat a kertben, miközben az ősz utolsó pitypangjai a bágyadt napsütésben még próbálják megérlelni magjaikat.

Remélem azért a hétvégén még megmarad ez a szép napos idő, mert akkor átmegyünk Tápiószőlősre is unokanővéremhez, no meg akkor már lövök pár tesztképet is. Ha szerencsénk van, kifogjuk a templomi menetet :).

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Végre gyönyörű ősz bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük