I’m alive

Élek még, csak behavaztak…
Rövid összefoglaló.

Elég sok minden történt az elmúlt héten, de az írás elmaradásának fő oka az idő hiánya.

Csütörtökön visszavittem a Canon G9-est.

Pénteken voltam kiállítás megnyitón. Szép képeket láttam és elgondolkoztam hogy mennyivel jobb lenne a fotózásra tölteni az időt, mint kevésbé értelmes dolgokra (pl. fotozzozás :P).
Ugyanekkor megkaptam Papp Elektől a Canon gyári CD-t (nem értem, hogy a Canon Hungária miért nem ad tesztgép mellé soha szoftvert…). Jófej. Azt mondta, hogy tudjak hétvégén dolgozni. 😀 Tudhat valamit. 😉

Szintén pénteken kiakasztott a fotozzon egy juzer, még azt is elvárná tőlem, hogy a megjelenő felhasználói cikkeket lektoráljam. Na ezen „kicsit” megfeküdtem. 3 napos fotozzundorom lett. Bár ez így nem igaz, mert még mindig van, de most már legalább csinálom.

Szombaton bevittük apám a kórházba, lábán tályoggal. Micsoda körülmények vannak, hihetetlen. 2 óráig vártuk az orvost hogy leérjen a sürgősségibe.
Mindenféle érzéstelenítés nélkül nyomkodták ki a tályogból a többnyire folyékony, sárgás anyagot, mely többmagvú fehérvérsejteket és a környező sejtek maradványait tartalmazza (röviden: genny).
Azóta isbent van. Melléfektettek egy olyan beteget akinek már rohad a lába. Azt mondja olyan színe van, mint a szilvalekvárnak, viszont a szagameg sem közelíti azt. Ma fogják ennek a betegnek amputálni a lábát. Jah és mellékesen még 2 betegtársának van több keze, mint lába (nem, nincs egyiknek sem 3 keze).
Jó kis hangulat lehet…

A héten valszeg megint sokat fogok dolgozni, most már a fotozzal is el vagyok maradva, meg a 9 cikket is muszáj befejezni (4 Casio, 4 Nikon + a Canon G9), mert pénteken hozom el a Nikon D3-at. Na az lesz még vicces, du 4-kor már töksötét van és ráadásul objektívet is kéne valamelyest tesztelni… Nem tudom hogy fog összejönni, de elhatároztam hogy nem idegeskedek az obiteszt miatt, legyen meg a D3 teszt aztán ha sikerül még az objektívvel is lesznek normális képek, bár nem tudom ilyenkor milyen tájat fogok fotózni, már csak őszi táj sincs. 14-24-gyel meg mi a fenét fotóznék mást 🙂 Ki kéne ruccanni az antillákra, ott van téma 😀

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) I’m alive bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük