Vodafone: ügyfélmegtartásból elégtelen

Volt egyszer egy Vodafone Instant Net. Volt. Megszűnik, de remélem nem csodálkozik senki, ha átpártolok máshová.

Szóval évekkel ezelőtt a Vodafone prepaid-es internetelérést kínált számítógépekhez egész jó konstrukcióval.
Havi 50 MB díjmentes volt, ha ezt átlépte a juzer, az 1000 Ft levonást jelentett a számlájáról, de 250 MB-ig az adott 30 napban nem volt további költsége. Általában az egy hónapra elég is volt a 250 MB, mert csak kiegészítő internetelérésként használtam, s a flash tartalom eleve tiltva volt, de a képek letiltása is sokat segített a forgalom csökkentésében (egy kattintással le lehetett tölteni a képeket is, illetve bármely flash tartalom is egy kattintással elérhető).

Nos, mindezt talán 1 éve megszüntették és már csak új ún. napi-hetijegyes megoldást kínálnak új belépőknek. Ennek lényege, hogy előre ki kell fizetni X összeget, amiért 1 napig, 1 hétig, vagy 1 hónapig lehet internetelérésed. Ez így még egész jól hangzik, a 690 Ft-os napijegy elfogadható, sőt még a 2490 Ft-os hetijegy is talán letolható lenne a torkomon, ha ehhez nem tartozna olyan nevetséges forgalmi korlát, ami tartozik. Ilyen díjért más szolgáltatók 1 hónapot kínálnak hasonló forgalmi mennyiséggel.
Szóval miből gondolja a vodkafon, hogy ez majd nekem/nekünk jó lesz?
Pár évvel ezelőtt kinevettem a telenort a perc alapú netszolgáltatásáért, de most már úgy gondolom, hogy ennél még az is jobb 😛
Nagy valószínűség szerint viszont a bíboréknál kötök ki.
De hogy mi lesz a felhalmozott lóvéval, azt még nem tudom.
Mindenesetre nem kicsit genyó dolog az sem, hogy pont egy hónappal szólnak csak a csomag teljes megszüntetéséről. Betartották a törvényben szereplő kötelezettségüket aztán ennyi. Hogy az ügyfél ezt hogyan éli meg, azt meg magasról leszarják.
Ez nem (magát) vezető mobilszolgáltató(nak tartó) céghez méltó magatartás.

De hogy dühöm levezessem, egy kis kommentet is csatoltam a levélhez, küldöm sok szeretettel Beck Gyuri bácsinak!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) Vodafone: ügyfélmegtartásból elégtelen bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük