Megmentve: Olympus E-420

Már-már azt gondolhatnánk, hogy a segítőkészség kifogyott az emberekből, de hála Istennek, ez nem így van…

A hangzatos cím és bevezető után azt hihetné a kedves látogató, hogy valami elveszett gépről és lelkiismeretes megtalálójáról van szó, de a helyzet nem ennyire komoly.

Mindössze arról van szó, hogy csütörtökön megkaptam az Olympus E-420-asát tesztre, de sajnos a videókábel kimaradt a csomagból (anélkül pedig nem tudom szépen bedigizni a menüképeket). Maximalista ember lévén törtem is a fejem, hogy most mi legyen. Az Olympus-os kontakt már nem volt elérhető szabadság miatt, így valami más megoldás után kellett néznem.

Mi más juthatott volna eszembe, mint a fotozz.hu. Benéztem a géptípusokhoz, kikerestem az E-510 és E-410 modelleket és megnéztem a képek feltöltőit, hátha találok valakit Budapesten, vagy a lakhelyemhez közel. Nem is kellett sokat keresgélnem, megtaláltam egy viszonylag frissen regisztrált felhasználót, akinek azon nyomban e-mailt is írtam, hogy tudná-e nekem kölcsönözni a gépe videókábelét.
Meglepődtem kicsit, mert szinte azonnal kaptam választ, melyben tájékoztatott Árpád, hogy természetesen a rendelkezésemre bocsátja.

Tegnap át is ugrottunk a szomszéd városba, s már nálam is a kábel.
Úgyhogy már csak a Nikon D60 cikk befejezése áll az E-420 teszt útjában (mindent csak szépen sorjában 😉 )
Szóval megvan a hétvégi program is, hurrá 😛

Ezúton is köszönöm Árpádnak a szíves segítségét és nagyon örülök, hogy megismertem. Sok kitartást és jó fényeket kívánok neki a fotózáshoz!

U.i.: (Gonzo: köszi a Démont 😉 )

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük