A londoni kuncsaftot meg kell becsülni

Történt pár napja, hogy hazafelé tartva megmakkant az első világítás a kocsiban. Ideje lenne megcsináltatni. De kivel???

A vállalkozások egy része sokat köszönhet annak, hogy jó helyen üzemel. Talán az autoszervizeseknél hatványozottan igaz lehet ez az állítás, legalábbis én első körben olyan helyet kerestem, ami közel van és ahonnan nem kell sokat sétálni hazafelé.
Fel is hívtam hát a Dudást itt a szomszéd utcában…


– Jó napot kívánok, érdeklődnék, hogy foglalkoznak-e még autóvillamossági szervizeléssel?
– Igen, természetesen. Mi lenne a probléma?
– Az első tompított fényszórót és reflektort nem lehet felkapcsolni, a bajuszkapcsoló elforgatásakor lereléz. El tudják vállalni?
– Húha. Persze, kérdés, hogy mennyire sürgős…
– Nem túlzottan, de karácsonykor szükség lesz a kocsira. Ha addig nem tudják elvállalni, elfogadható részemről az is, ha két ünnep között javítják meg.
– Milyen kocsiról van szó?
– Egy Fiat Bravo.
– Hát, jelenleg úgy néz ki, hogy nem fogunk dolgozni a két ünnep között, karácsony előtte pedig elég sok munka van, ma is hoz egy kocsit egy londoni illető, és hát egy londoni kuncsaftot meg kell becsülni, úgyhogy most azt kérném, hogy keressen egy másik szerelőt.

:O:O:O:O:O

Kb. fél percre belémfagyott a szó…. Dudásmester elhajtott vaze, mert nem béemvével vagy audival akarok begurulni hozzá? Jól felvitte az Isten a dolgát, csak az a baj, hogy ettől még ugyanolyan taplóparaszt maradt 🙂 De no para, más szívesebben is fogadott, sőt, még haza is hoz, miután otthagyom a kocsit.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) A londoni kuncsaftot meg kell becsülni bejegyzéshez

 1. Domshow mondta:

  Navazz. Ez az utolsó mondat kemény. Megtalálta azt a szolgáltatást, amiért oda viszed a kocsid. Haza is hoz. Akár a világvégéről. Na ezt a “prémium szolgáltatást” kell megtalálni mindenhol. Ezért hajlandó az ember többet kiadni. Mert megbecsülik az embert, az idejét…

 2. Tanácsadó mondta:

  “Dudásmester elhajtott vaze, mert nem béemvével vagy audival akarok begurulni hozzá? Jól felvitte az Isten a dolgát, csak az a baj, hogy ettől még ugyanolyan taplóparaszt maradt”

  Hogy te mekkora tuskó paraszt vagy!

 3. Birdie mondta:

  SZia tanácsadó! látom nem túl jól telt a karácsony… szar ügy, hogy te nem kaptál bejglit, majd küldök a klinikára…
  pá, drága…

 4. Vadvirág mondta:

  A londoni kuncsaftot meg kell becsülni… ehhe… Szerintem nem olyan jó marketing stratégia, mint ő azt gondolja, mert a londoni kuncsaft az ünnepek után hazamegy, és… kinek fogja ajánlani a szolgáltatást? Senkinek. Melyik londoni utazna Magyarországra autót javíttatni? Bezzeg, Te ajánlhattad volna a többi városlakónak, akik jó eséllyel megfordulhattak volna a szerelő úrnál. Ezt benézte… Sebaj, 2012-ben talán okosabb lesz. Vagy nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük