Megint tele lett a fotós táskám(ban :D )

Három telezoomot kaptam tesztre…

 
Már egy ideje tervezgetjük a Sigma és a Tamron nagy teléinek tesztelését, sőt, egyszer már meg is próbáltuk összehozni, de hiába sikerült összeszervezni, hogy mind meglegyen egyszerre, az időjárás kibabrált velünk.
De akkor legalább a belső tesztképeket és a termékfotókat megcsináltam.

Most újra megpróbáltuk a lehetetlent, de kicsit egyszerűsítve, hogy ezúttal csak a két 70-200mm f/2,8-cal kelljen tennünk egy kört. Más kérdés, hogy beesett mellé az 500mm f/4 is, ami marhára nem azonos felhasználású. Igaz, sportfotózni mindkettővel lehet, csak nem mindegy, hogy focipálya széléről kézből, vagy Hungaroringen dombtetőről állványról 😉

A lényeg, hogy tele van a fotós táska, na meg az, hogy megint elromlott az idő.
Baromira unom már, hogy amikor nincs tesztcucc nálam, akkor ezer ágra süt a Nap, de amint kapok gépet vagy objektívet tesztre, bejön a sz*r idő és a végét se látni. Illetve látni, de ilyenkor szokott az jönni, hogy vissza kell vinni, mielőtt egyáltalán normálisabb képeket tudnánk készíteni.

Szörnyen bosszantó helyzet ez és sajnos nem is tudom, mi lehetne a megoldás azon kívül, hogy elvinnénk az egész hóbelebancot Dél-Spanyolországba, vagy Portugáliába 😉
Egyelőre ott tartok, hogy tervezgetem, mit is kéne fotózni, de ha ilyen marad az idő, akkor nem tudom mi lesz 🙁 Hétvégére előrejelzés szerint javulni fog, remélhetőleg maradhatnak addig az obik!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük