Hoztam egy pár cuccot tesztre

Előre szóltak: nagy táskát vigyek. De majdnem kicsi lett…

Sigma_objektivek


Úgy gondoltam, hogy a Lowepro CompuTrekker AW-m kellően nagy lesz ahhoz, hogy három objektívet el tudjak hozni. Hát majdnem kevés lett. Az objetkívek hosszával nem volt gond, hiszen a két Sigma 150-600mm f/5-6,3 kb. 30 cm hosszú, arra azonban nem számítottam, hogy a Sports változat szélességével lesznek gondok. A Contemporary modell gond nélkül elfért, de amikor a Sports változatot akartam berakni, rájöttem, hogy keskenyebbre kell vennem a középső osztást. Gyakorlatilag szinte minden térelválasztó lapocskát ki kellett vennem, illetve a korábban vakuk hordására kiképzett alsó részt is meg kellett szüntetni. Remélem azért emlékezni fogok rá, hogyan is volt korábban, amikor majd vissza kell alakítani 🙂

Még szerencse, hogy a két nagy tele mellé csak egy 24-35mm f/2 jött, így a váz és a kis zoom még épp elfértek a teleobik mellett.

A képen egy valami nem látszik, az pedig a szerkó tömege. Egy 2,1 kg-os notebook volt még nálam (töltő nélkül), de az egész táska olyan szinten volt nehéz, hogy alig bírtam felvenni. Viszont nagyon jól jött a derék merevítő szíj, mert így nem a vállam nyomta az egész tatyó.

Nos, itt van hát a Sigma két komoly teléje, most már csak jó idő kellene… De nyilván nem lesz 😀

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

7 hozzászólás a(z) Hoztam egy pár cuccot tesztre bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük