Pálvölgyi Digital Budapest – partnertalálkozó

Szeptember utolsó hetében, egy csodálatosan szép napsütéses napon partnertalálkozóra invitált a Pálvölgyi Digital Kft. A rendezvényre túlnyomó részt neves szakboltokat, viszonteladókat hívtak meg, de a szaksajtó is képviseltette magát. Rövid beszámoló az útról.

Indulás

Reggel 9 óra előtt találkoztunk Budapesten. A szervezés tökéletes volt, ez már induláskor látszott. Jó időpontot sikerült találni, nem volt sem túl korán, sem túl későn a program számára.

Felcímkéztek minket, hogy tudjuk ki-kicsoda, majd 9 óra után pár perccel indultunk Pannonhalmára, ahol már vártak bennünket.

A szervezők az út közben sem feledkeztek meg rólunk, két bűvész srác szórakoztatott bennünket sokféle ügyes trükkel. Így aztán gyorsan eltelt az a két óra, ami az odaúthoz volt szükséges.

Érkezés

Pannonhalmára érkezésünk után rögtön egy terembe vezettek minket, ahol egy gyors termékbemutató után vásárlási lehetőséget biztosítottak, amely után finom ebéddel és uraknak barkács készlettel, hölgyeknek késkészlettel kedveskedtek.

Történhetett volna így is, ha csak a kihagyhatatlan ajánlatokról, olcsó utazásról, ingyen ebédről, vagy éppen a bónusz ajándékokról szólt volna a történet. De a szervezés persze ennél jóval magasabb fokú volt.

Az fent elképzelt történet odáig igaz, hogy érkezésünk után elfoglaltuk helyünket a teremben, ahol már aprósüteménnyel, kávéval és üdítővel vártak bennünket. Így kell ezt csinálni!

A rövid felfrissülés után következett az előadás, ahol megismerkedhettünk a Pálvölgyi Digital Kft. által forgalmazott termékekkel.

A cég fő profiljának ismertetése, valamint az egyes termékek bemutatása a Pixinfo blogjában olvasható.

A Pannonhalmi Bencés Főapátság

A bemutató után, az ínycsiklandó ebéd elköltését követően bencés barát idegenvezetőnkkel ismerhettük meg a Pannonhalmi Bencés Főapatságot és történetét.

Nem is kellett sokat sétálni, máris hatalmába kerített a hely szelleme. Annyira meghitt és annyira tiszta ez az épület komplexum, hogy könnyű elképzelni: aki itt akár egy napot is eltölt, biztosan megtalálja a lelki békéjét (fotók lentebb). Irigységgel gondoltam azokra, akik itt tanulhatnak, s itt érettségizhetnek. Még az is megfordult a fejemben, hogy valahogy be kellene protezsálni a lányomat, de tekintve, hogy csak fiúiskoláról van szó, ez egyelőre elég lehetetlen küldetésnek tűnik.

Az mindenesetre biztos, hogy nem csak a környék csodálatos, de az Apátság közvetlen környezete is.

Rövid látogatást tettünk még a botanikus kertben is, s megismerhettük a levendula-olaj készítés fortélyait is, majd utunk utolsó állomásához érkeztünk, a Pannonhalmi Apátság Borászatához. Idegenvezetőnk itt is részletesen bemutatta a borkészítés itteni folyamatát, ami azért különleges, mert a borászatot a hegybe építették, így biztosítva a szőlőfeldolgozás közben a gravitáció anyagmozgatásra való alkalmazását.
A borkészítés reduktív és hagyományos folyamatának rövid elméleti ismertetése után a végeredmény megízlelésére is sort kerítettünk. Komplett lerészegedésem ellen a második körnél csibész módon kiszöktem, s felkerestem nem túl régi ismerősöm, Liptai Zsoltot, aki egyébként nem mellékesen az Apátság főborásza. Korábban abban bíztam, hogy ő kalauzol majd minket, de mikor kiderült, hogy ez nem így lesz, elhatároztam, hogy találkoznunk kell. Érdemes is volt, mert az idei termésen kívül még a vakukról is tudtunk beszélgetni. A szakmai értekezés mindkét fél számára hasznos volt 🙂

A borkóstolás, majd bűvész-művészeink egy újabb előadását követően este 9 óra felé indultunk vissza székes fővárosunkba, ahová a tervezetthez képest kicsit később értünk. Hála a segítőkész Kiss Fotó munkatársainak, nem kellett egy órát szobroznom az állomáson, gyorsan hazarepültünk a sztrádán, közben még mindig nem abbahagyva a buszon megkezdett beszélgetésünket.

Biztos vagyok benne, hogy nem csak a meghívottak remek csapatának köszönhető a jó hangulat, hanem a Pálvölgyi Digital Budapest kiváló szervezésének is, mely például szolgálhat a jövő hasonló eseményeinek (s itt most a kisebb cégek által szervezett megmozdulásokra gondolok, hiszen multinacionális cégek helyi képviseleteinek eddig is sikerült jól megoldani a feladatot, de egy viszonylag kisebb cégnél mások a keretek).
Zoltán ráadásul már indulástól olyan hangulatot teremtett, amely meghatározta az esemény sikerét. Le a kalappal előttetek! Ügyesek voltatok!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük