Dolgos csütörtök

Felpörgetjük egy kicsit a cikkmennyiséget…

Nem, a múlt héten sem unatkoztam, még mielőtt valamelyikőtök azt hinné a hiányzó bejegyzésből.
A prémium kompaktokról készült egy összefoglaló cikk, azzal voltam elfoglalva.

Ma újabb cikkekhez szedtük össze a forrásokat, méghozzá háromhoz.

Egy kompakt gépekhez kifejlesztett BlackRapid Snapr válltáskát, melyből pillanatok alatt előhúzható a masina, négy Pixel rádiós TTL vakukioldót, valamint egy akkumulátoros invertert studióvakukhoz, ami igazából bármilyen 230V-os eszközt meghajt 750W-ig, köszönhetően a szinuszos kimenetének.

Az inverter különösképpen nem hatott meg, működött, de mit is vártam volna 😉
Kis ventilátora csak akkor zúg, ha van teljesítményfelvétel. Ez azért is pozitív, mert ezzel is növelik a hatékonyságot.

A vakukioldók már jobban érdekeltek. Felvittem a Sigma vakumat is, mert az e-bay-ről vásárolt olcsó kioldót nem szereti (egyébként az újabb EF-530 DG pont ugyanúgy nem villan el).
No, örömmel jelenthetem, hogy a Pixel Knight kioldóval minden további nélkül működik. Igaz, ez a kioldó csupán 7× drágább, mint az e-bay-es kínai vacak. Cserébe viszont tuti működik 🙂
Jah, s mivel E-TTL-es a cucc, ezért egy Canon vakuval is kipróbáltuk. Kiválóan ment, még a segédfény is.
Szóval megéri a pénzét, annak aki ki is használja.

A BlackRapid táskával jól elhúztam az időt. Arra gondoltam, hogy pár termékképen kívül sokkal többet mond egy bemutató videó.
Igaz, csak egy gép volt éppen az irodában, ami tudott videózni, a csoporttesztre kapott Canon G12. Így hát a régi Canon G2-t tettük a tokba és azt rántottam elő Jedi kardként.
Jó lett volna, ha a gép elrakását is meg tudtam volna mutatni, ez azonban a G2 jócskán vastagabb mivolta miatt elmaradt.

Meg is kínlódtam a gép táskába helyezésével 😛 Még a videófelvételen is megmaradt. Mr. Bean hozzám képest gyakorló kisiskolás, olyan pofát vágtam 😀
Persze nem az lesz a cikkben 😉

Privátban akit érdekel, megmutatom… 🙂

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) Dolgos csütörtök bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük