Hétvége – vegyesen

Hétvégén nagyon sok különleges nem történt, dolgozgattunk, tettünk-vettünk, vendégláttunk és finomat ettünk. 🙂

Péntek délután, amikor elkezdtem lenyírni a füvet, az jutott eszembe, hogy mi lenne, ha én is robot fűnyírókat tesztelnék. Egy röpke pillanat után máris elhessegettem magamtól a gondolatot: na persze, már csak az hiányzik, hogy kábelt fektessek a fű körül, hogy a robot ne tévedjen el, na meg hogy az így is sűrűn szellőztetendő talajt beborítsa mulccsal :-/ .
Így aztán a jól bevált manuális módszer maradt és gyanítom marad is még pár évig. Csak nehogy időközben tönkremenjen a gyep.

Szombaton délelőtt kiszaladtunk az egyik helyi tüzéptelepre, szétnézni a járólapok és csempék között. Kicsit benéztük, ugyanis 11-kor indultunk, s akkorra már az akciósan meghirdetett darabokból alig maradt. No de nem is baj, úgysem volt ez életbevágó.
Viszont ha már arra jártunk, szereztünk pár infot és örömmel konstatáltuk, hogy ha esetleg tőlük vennénk cuccost, akkor 10% előlegért akár nyárig is várhatunk a végső vásárlással, ha addig olcsóbb lesz a termék, akkor ők is olcsóbban adják, de ha felmegy az ára (aminek talán most már nagyobb az esélye), akkor az eredetileg kalkulált árral számolnak. Tehát csak jól járhatunk.

Délre hazaértünk, aztán azonnal ki is pakoltam az udvarra: asztal, hosszabbító, erősítő, hangfalak, notebook, monitor.
Alig fél órácskát tudtam csak a jelenlegi cikkel foglalkozni, elkezdett csöpögni az eső.
Ó hurrá. Akkor pakolás befelé. Mire az utolsó darabokat becipeltül, már szakadt a víz az égiektől.
Nemsoká megérkeztek Brigiék is, akik az esőre való tekintettel inkább a kocsiban maradtak. Gondoltam majd viszek ki nekik kóstolót az ebédből, de aztán inkább mégiscsak egy-egy esernyőt nyomtam a kezükbe ;).

Az ebéd? Szerintem fantasztikus volt. Ági – Brigi koprodukció:
Rántott pulykamell és gomba párolt rizzsel,
citromos sorbet fagylalt kakaós kuglóffal.
Természetesen a korona a fenséges lakománkon a saját termésű szamócánk volt 🙂

Executive Creative Director: Ágnes 😉

Este ellőttem még a stabilizátor tesztet, bár fura volt, hogy a kijelzőn a stabilizátor ikonja szürke volt, mintha a stabi inaktív lenne. Kikapcs, bekapcs, ugyanaz. Ma aztán kiderült, hogy nagy valószínűség szerint az akku kis töltöttségi állapota miatt tiltotta le a gép a képstabilizátort. Király, akkor ma ismételhetem meg 😛

Délután természetesen Forma-1. Szakkommentátor megint Palik Laci. Hogy miért nem megy már el nyugdíjba…
Volt ismét egy fantasztikus mondata, amikor is nagy hevében elfelejtette, hogy már nem a 2009-es idény van, s tankolás nincs verseny közben.

„Jenson Button […] üresen nagyon komoly köröket megy jelen pillanatban”
Üreseeeen??? Mivaaaan? 😀

Egyébként végre egy fordulatokkal teli izgalmas futam. Jó volt! 🙂

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük