Ugyeri séta

Délután még félkómásan néztem a Battle Star Galactica-t, amikor csöngettek. Kis időbe telt, mire megtaláltam a kulcsom, de ez már elég volt ahhoz, hogy csak egy elhajtó autó hangját halljam. Gyorsan kinéztem a kerítés felett és megláttam Zsolték kocsiját. Kiszaladtam és elkezdtem hadonászni, mint egy félőrült 🙂

Zsolték egy kis sétálgatásra hívtak Ugyerbe, amire a kiváló idő miatt én rögtön igent mondtam volna, csak a csajok éppen szomszédoltak. Gyorsan átszaladtam, hogy jönnek-e. Sokat nem kellett győzködni őket, még a szomszéd kissrácot is elvittük.

Semmi különlegesre nem kell gondolni, kényelmes séta egy mezőn, kis nádas, elhagyott romos házikóval, de ez teljesen elég is volt ahhoz, hogy egy kicsit kikapcsoljunk. A kölykök természetesen végig szaladgáltak, kiabáltak, rosszalkodtak, de ez nem tántorított el attól, hogy néhány képet lőjek. Végre élesben is kipróbálhattam az új fotóstáskám: meg kell mondjam, jól teljesített, bár az obicseréhez mindenképpen le kell venni a hátitáskát, ami negatív. De hát ennyiért ez van.

Legjobb az elhagyott ház volt. Tetőn már sok helyen beszakadt a pala, ami miatt a mostani nagy esők szépen bemosták a födémet. Állatjól nézett ki.

De maga a táj is jó közeg, szerintem télen ide mindenképpen vissza kell majd menni friss hóesés után.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) Ugyeri séta bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük