Ugyeri séta

2009. november 15. vasárnap – 18:02

Délután még félkómásan néztem a Battle Star Galactica-t, amikor csöngettek. Kis időbe telt, mire megtaláltam a kulcsom, de ez már elég volt ahhoz, hogy csak egy elhajtó autó hangját halljam. Gyorsan kinéztem a kerítés felett és megláttam Zsolték kocsiját. Kiszaladtam és elkezdtem hadonászni, mint egy félőrült 🙂

Zsolték egy kis sétálgatásra hívtak Ugyerbe, amire a kiváló idő miatt én rögtön igent mondtam volna, csak a csajok éppen szomszédoltak. Gyorsan átszaladtam, hogy jönnek-e. Sokat nem kellett győzködni őket, még a szomszéd kissrácot is elvittük.

Semmi különlegesre nem kell gondolni, kényelmes séta egy mezőn, kis nádas, elhagyott romos házikóval, de ez teljesen elég is volt ahhoz, hogy egy kicsit kikapcsoljunk. A kölykök természetesen végig szaladgáltak, kiabáltak, rosszalkodtak, de ez nem tántorított el attól, hogy néhány képet lőjek. Végre élesben is kipróbálhattam az új fotóstáskám: meg kell mondjam, jól teljesített, bár az obicseréhez mindenképpen le kell venni a hátitáskát, ami negatív. De hát ennyiért ez van.

Legjobb az elhagyott ház volt. Tetőn már sok helyen beszakadt a pala, ami miatt a mostani nagy esők szépen bemosták a födémet. Állatjól nézett ki.

De maga a táj is jó közeg, szerintem télen ide mindenképpen vissza kell majd menni friss hóesés után.


 1. 3 hozzászólás a “Ugyeri séta” bejegyzéshez

 2. Egy kicsi mozgás mindenkinek kell!
  Durva jók a kórók, meg a tanya is!

  Azé kár hogy nem találkoztunk tigrissel:(

  Zsoltika szólt hozzá 2009. nov. 15. napján 19:57-kor.

 3. Fú, ez a ház tényleg nagyon jó téma… De a természetfotóid is szépek. Néha nekem is bőségesen elég egy ilyen egy-két órás fotózással összekapcsolt séta a teljes regenerációhoz. Úgyhogy megértelek 🙂

  gliv szólt hozzá 2009. nov. 18. napján 14:37-kor.

 4. Nekem személy szerint a 4. (ellenfényes bizbaz) a kedvencem.

  Birdie szólt hozzá 2009. nov. 19. napján 17:57-kor.

Szólj hozzá!

Csak a kulturált, emberi hangnemű hozzászólások kerülnek publikus nyilvánosságra. A gyalázkodó, bunkó hozzászólások mennek a kukába.