Mesteri Olympus
vagy csak én vagyok hülye…

Az Olympus E-450 magyar nyelvű menü frissítése során érdekes szövegre bukkantam…

Nem annyira új dologról van szó, hiszen már viszonylag koros az Olympus Master, vagyis az Olympus gyári RAW konvertere és firmware frissítésre is alkalmas szoftvere.
Bár többször kellett már használnom firmware frissítésre, vagy éppen a magyar menünyelv letöltésére, eddig még nem tűnt fel az az érdekes szöveg, amit a lenti képen emeltem ki.

Először azt hittem, hogy valami fordítási hiba lehet, de megnézve az angol szöveget, azt kell mondjam, hogy a fordítás helyes. Angolul: Cannot update firmware when more than two lenses are attached to the camera.

Na most tehát, vagy én vagyok hülye és nem tudom, hogyan lehetne több, mint 2 objektívet csatlakoztatni a fényképezőgéphez, vagy az Olympusnál néztek el valamit nagyon csúnyán. Bár igazából azt sem tudom, hogy egynél többet hogyan lehet. Esetleg a telekonvertert is beleszámolják? S talán úgy értik, hogy két telekonverter és előtte egy objektív az már sok?
Ha így is van, a fogalmazás talán túl rövid és kevésbé érthető, magyarul legalábbis semmiképpen (angolban teleconverter lens elfogadott, de magyarban telekonvertert még nem igen láttam objektívnek nevezni).

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

5 hozzászólás a(z) Mesteri Olympus
vagy csak én vagyok hülye…
bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük