Legkedvesebb felhasználóim legkedvesebb üzenetei #1

Najó, tudom, kicsit fellengzős a cím (kicsit??). Mi az, hogy felhasználóim? Persze lehetne akár felhasználóink is, csak úgy elég érdekesen jönne ki, úgyhogy marad ez. Ja, hogy miről is van szó? Természetesen a fotozz.hu-ról, amiről annyi rosszat lehet hallani. Mert neonáci az admin (tényleg!), és mert diktatúra van (komoly!) no és persze mert a mutty haverja és egyébként is részrehajló (hát de nem?). Nem tagadom azt se, ha valaki lebuziz 🙂 Viszont jót lehet rajta röhögni. S hogy ne csak én röhögjek, gondoltam összeszedem már egy csokorba a legjobbakat. Afféle aranyköpések. Nézzük az elsőt:

Jó napot!
Miért lettem felfüggesztve??????
Newm is írtam semmiféle csunya szavakat meg illeneket!És már tudnék képet feltölteni!
Hogy van ez??kérem vonják vissza a felfüggesztésemet!
Inkább azoknak a felfüggesztését kéne törölni akik sértő megjegyzéseket írnak a másik fotóira,és nem azét aki nem is csinált semmit csak annyit hogy régen lépet már be!!!!!!!!!!!
üdv:E

Ok: a felhasználó 90 napig nem lépett be, aminek következtében a felhasználói neve inaktív, vagyis felfüggesztett státuszba került. Az aktiváláshoz annyit kell(ene) tennie, hogy üzenetben jelzi, elolvasta a szabályzat és az ismertetőt, s azt elfogadja. Legalábbis ez van kiírva a képfeltöltésnél:

Az Ön tagságát felfüggesztettük! Felfüggesztett felhasználó nem tölthet fel képeket.

Ha a felfüggesztés tényéről nem kapott üzenetet, akkor a felfüggesztés 90 napos inaktivitás miatt történt. Aktiváláshoz kérjük olvassa el ismét a szabályzatos és az ismertetőt, mert időközben változhattak szabályaink. Amennyiben egyetért a szabályzatban és ismertetőben foglaltakkal, írjon üzenetet moderátorainknak: „A szabályzatban és ismertetőben találhatókat elolvastam, azokat elfogadom.” Moderátoraink ezt követően aktiválni fogják, ha a felfüggesztés óta nem regisztrált még újra.

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

9 hozzászólás a(z) Legkedvesebb felhasználóim legkedvesebb üzenetei #1 bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük