Legkedvesebb felhasználóim legkedvesebb üzenetei #1

2009. március 14. szombat – 18:16

Najó, tudom, kicsit fellengzős a cím (kicsit??). Mi az, hogy felhasználóim? Persze lehetne akár felhasználóink is, csak úgy elég érdekesen jönne ki, úgyhogy marad ez. Ja, hogy miről is van szó? Természetesen a fotozz.hu-ról, amiről annyi rosszat lehet hallani. Mert neonáci az admin (tényleg!), és mert diktatúra van (komoly!) no és persze mert a mutty haverja és egyébként is részrehajló (hát de nem?). Nem tagadom azt se, ha valaki lebuziz 🙂 Viszont jót lehet rajta röhögni. S hogy ne csak én röhögjek, gondoltam összeszedem már egy csokorba a legjobbakat. Afféle aranyköpések. Nézzük az elsőt:

Jó napot!
Miért lettem felfüggesztve??????
Newm is írtam semmiféle csunya szavakat meg illeneket!És már tudnék képet feltölteni!
Hogy van ez??kérem vonják vissza a felfüggesztésemet!
Inkább azoknak a felfüggesztését kéne törölni akik sértő megjegyzéseket írnak a másik fotóira,és nem azét aki nem is csinált semmit csak annyit hogy régen lépet már be!!!!!!!!!!!
üdv:E

Ok: a felhasználó 90 napig nem lépett be, aminek következtében a felhasználói neve inaktív, vagyis felfüggesztett státuszba került. Az aktiváláshoz annyit kell(ene) tennie, hogy üzenetben jelzi, elolvasta a szabályzat és az ismertetőt, s azt elfogadja. Legalábbis ez van kiírva a képfeltöltésnél:

Az Ön tagságát felfüggesztettük! Felfüggesztett felhasználó nem tölthet fel képeket.

Ha a felfüggesztés tényéről nem kapott üzenetet, akkor a felfüggesztés 90 napos inaktivitás miatt történt. Aktiváláshoz kérjük olvassa el ismét a szabályzatos és az ismertetőt, mert időközben változhattak szabályaink. Amennyiben egyetért a szabályzatban és ismertetőben foglaltakkal, írjon üzenetet moderátorainknak: “A szabályzatban és ismertetőben találhatókat elolvastam, azokat elfogadom.” Moderátoraink ezt követően aktiválni fogják, ha a felfüggesztés óta nem regisztrált még újra.


 1. 9 hozzászólás a “Legkedvesebb felhasználóim legkedvesebb üzenetei #1” bejegyzéshez

 2. Szerintem ez a bejegyzés ebben a formájában nem helyénvaló. Nem helyes így bánni egy másik emberrel. Még akkor sem, ha beleegyezett abba, hogy az üzenete szerepeljen ebben a bejegyzésben.

  bolond szólt hozzá 2009. Már. 15. napján 16:32-kor.

 3. bolond (érdekes ez a nick) : de hisz név/felhasználói név nélkül van írva…

  E-lla szólt hozzá 2009. Már. 15. napján 23:58-kor.

 4. E-lla: Ha például olyan ember nevet ki téged aki nem tudja a neved, akkor nem is zavar, hogy kinevet?

  bolond szólt hozzá 2009. Már. 16. napján 12:15-kor.

 5. Hát kövezzetek meg, de én is jót nevettem 🙂

  Sajnos az emberi butaság határtalan. Mégis mindig a blondok mutogatnak az emberre, hogy de hülye 😀

  Bocsi “bolond”, nem Rád céloztam 🙂

  Amúgy meg ezekből a bejegyzésekből igenis lehet okulni. Birdie: ezennel felhatalmazlak, hogy ha én írnék ilyesmi üzenetet Neked, Nektek, nyugodtan tedd közzé, és röhögjetek rajtam, mert megérdemlem 😉

  gliv szólt hozzá 2009. Már. 16. napján 13:56-kor.

 6. bolond:
  Egyetértenék azzal amit írsz abban az esetben, ha az illető nevét, vagy nickjét, vagy bármiféle “azonosításra” használható identitását is közöltem volna.
  Hasonló ez az aranyköpésekhez.

  Birdie szólt hozzá 2009. Már. 16. napján 17:53-kor.

 7. Főképpen nem azzal van a baj, hogy beazonosítható-e az az ember akitől idéztél, hanem azzal, hogy miért idéztél tőle (avagy, ami ennek a bejegyzésnek az oka/célja volt). Szerintem nem helyes rosszat terjeszteni valakiről/akárkiről/bárkiről azért, hogy valakik/akárkik/bárkik jól szórakozzanak. És teljesen mindegy ki az a ki, és kik azok a kik. Túl sokszor csináljuk ezt ahhoz, hogy észrevegyük, nem jó… De talán van még remény.

  Ha még mindig nem érthető mire gondolok, van egy másik ok is, ami miatt nem “illendő” a fenti idézés: ez az ok a levelek/üzenetek bizalmas volta.

  Más: a lap alján a függőleges elválasztó-vonalak egyben vannak a hivatkozásokkal, és szerintem a pont is rossz helyen van.

  bolond szólt hozzá 2009. Már. 16. napján 20:57-kor.

 8. Asszem, mind követünk el időnként ilyen hülyeségeket. Csak nem mindig verik bele az orrunkat. Klasszikusokat idézve: “Mit röhögtök, hülyék? Magatokon röhögtök!” (bocs, ha nem pontos az idézet)

  gollum szólt hozzá 2009. Már. 17. napján 12:07-kor.

 9. Az egész post célja az okulás. Azt mondják, okos ember más hibájából tanul.
  Vagyis:
  mielőtt pattognánk, azért nézzünk körbe előtte…

  Birdie szólt hozzá 2009. Már. 18. napján 09:22-kor.

 10. Voltam moderátor, így van belelátásom, hogy a kedves felhasználók milyen stílusban tudnak írni és nem hajlandóak a szabályzatot elolvasni. Ehhez még hozzájön a művészlelkek ismétlődő érzékenységi hullámai is. Egyetértek Birdivel, én a helyében a fotózz főoldalára tenném ki a hülyeségeket.

  Zolee szólt hozzá 2009. Már. 20. napján 09:58-kor.

Szólj hozzá!

Csak a kulturált, emberi hangnemű hozzászólások kerülnek publikus nyilvánosságra. A gyalázkodó, bunkó hozzászólások mennek a kukába.