A meglepetés erejével
– avagy 34 év alatt ilyet még nem pipáltam

Mint előző postomban említettem, szombaton esküvőn voltunk. Épp Panant fotózott, én csak a Sigma vakum tartottam slave-nek indirekt, hogy ne legyen olyan kemény a fény. De úgy tűnik rosszkor voltam rossz helyen…

Szóval éppen vonatozás ment a násznép körében, amikor valszeg egy kicsit elbambultam. Épp mellettem robogott el a tömeg zakatolva és azt vettem észre, hogy Panant már felém is szegezte az objektívjét, lövére készen.
Én meg lelkesen tartom a vakut.


Hopsza, de ez így nem lesz jó, pláne ha benne leszek a képben, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúööööööööööö.

Na ezt a pillanatot kapta el Panant 🙂 Azért a kép még megmenthető, egy kis crop bármire jó. De azért ezt mindenképpen meghagyom, ilyen pofát szerintem 34 év alatt még nem vágtam 😀

Igaz, valóban csak egy pillanat műve volt. Valójában nem is emlékszem rá, hogy ilyen képet vágtam volna 😛
Szóval tessék, csak tessék, rákatt, aztán lehet szörnyülködni (alul az kép alatt lesz egy olyan, hogy full size, ott lehet nagyítani) 🙂 .

Na azért volt még pár ökörködés is. Elvégre nemrégiben szülinapom is volt, úgyhogy a komolyabb rész után, meg persze pár sör után már ment a lazulás.
Erről is van kép természetesen. Ja és egy igényes is, nehogy valaki azt hiddje, hogy normális képet nem tudok vágni (valójában tényleg nem és nem az előzőek, hanem a bal oldali az elkapott pillanat 😀 ).

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

4 hozzászólás a(z) A meglepetés erejével
– avagy 34 év alatt ilyet még nem pipáltam
bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük