Olcsóbb Internet

Ez az írás kimondottan azoknak készült, akik rendelkeznek T-Home DSL vagy Kábel interneteléréssel, lejárt a hűségidejük, s szeretnének kevesebbet fizetni. Nem reklám, csak egy tipp!

Teljes mértékben reklám nélkül írom ezt a bejegyzést, csupán azért, hogy más is halljon a dologról, mert nem meglepő módon a T-Home annyira nem reklámozza minden médiában, hogy szeptemer 8 óta olcsóbb az internetszolgáltatásuk. Legalábbis én nem botlottam bele.

Adott tehát egy T-Home DSL vagy Kábel internetkapcsolat, amiért fizetünk valamennyit.
Én jelenleg 10440 Ft-ot a 8 Megás DSL-ért. Régóta sokallom, de a szolgáltatóváltással eddig vártam. Alig egy ezressel lett volna olcsóbb, ha szerencsém van akkor 2-vel, de akkor bukom a jelenlegi tárhelyet is, ami már egész jól be van indexelve a google által.

Ma azonban amikor befizettem neten a havidíjam, elkezdtem bóklászni az oldalon, s találtam egy menüpontot: „Díjcsomagok lejárt hűségidejű előfizetőknek”.

A T-Home megszüntette az 1 és 4 Mbites csomagjait és immár csak 2 és 8 Mbitest (természetesen maximális letöltési sebességről van szó) kínál. Jó hír viszont, hogy egészen kellemes áron.
A 8 Mbit/s-os 1 év hűségidővel 6890 Ft/hó (kábelen is), a 2 Mbit/s-os 3990 Ft/hó. Ez egyébként új belépőkre is igaz, de ez most kevésbé lényeges. Az a fontos, hogy végre nem szivatja a régi ügyfeleit a T-Home és új hűség vállalása esetén ismét kellemesebb áron lehet igénybevenni a szolgáltatást.
Kicsit piszkálta a csőröm, hogy míg új belépőknek egész jó árakat adnak, addig én, aki több, mint fél millát adtam a cégnek, fizethetem a magas havidíjakat.
De most változott a helyzet, szerencsére.

No szóval, ki látja, adja át, ne fizessünk feleslegesen sokat a netért, ha úgyis T-Home-os vagy és lejárt a hűségidőd, de elégedett vagy és maradsz T-Home-os (T-homó 😀 )

Plusz:
Nem tudom, hogy ez mennyire új, de nekem új info volt, hogy T-Home előfizetőként ingyen használhatom a T-Home HotSpot-okat az ország bármely területén. Ehhez az e-mail címet és a jelszavunkat kell megadni belépéskor.
Egyelőre mondjuk nem sok helyen van ilyen (kb. 400), de aki ilyen helyre utazik, az jó, ha ezt is tudja.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Olcsóbb Internet bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük