Valami hiányzik az asszonyról…

Bár imádom a feleségem, rá kellett jönnöm, hogy nem tökéletes. Valami hiányzik róla. Eddig nem tudtam mi, de – milyen jó a TV! – most már végre tudom.

Ritkán nézek TV-t, de talán többet kellene, mert olyan információkkal lehetünk gazdagabbak, amelyeket különben soha az életben nem tudnánk meg.

Ilyenekről nem írnak a fórumok, nem olvashatsz újságokban, de még csak pletyka szinten sem terjednek, mert annyira tudományosak, hogy valószínűleg senki sem tudná továbbadni, még ha hallja is.

A lényeg, hogy végre tudom, mi hiányzik nekem az asszonyról.
Szúrta a szemem, de nem vettem észre. Biztos csak nézek, de nem látok.

De most már tudom!

Nincs kiemelve a hónalja szépsége!

Ahogy elhangzott a TV-ben is: gyöngykivonattal kiemelheted hónaljad szépségét!

Azért hihetetlen, hogy az embereket mekkora marháknak nézik. Főleg a nőket hogy le tudják nézni. Majd biztos sokan azért fognak ilyet venni, mert majd ennek különleges gyöngykivonat-tartalma izzadás szabályozást fog nekik csinálni, mellesleg egyenletes lesz a bőrtónus és gyönyörű hónaljunk lesz.
Ja és természetesen akár epilálás után is ideális, nem tartalmaz alkoholt és színezőanyagot, bőrbarát, bár arról nem szólnak, hogy pénztárca barát-e.

Istenkém, mit fognak még kitalálni, hogy a tök ugyanolyan termékeket szép hangzatos nevekkel magasabb áron tudják eladni?

Grrrrrrr……

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) Valami hiányzik az asszonyról… bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük