Tesztfotózás 4 géppel

Mint korábban említettem, Casio dömping van nálam. Egyszerre 4 gép. És holnap jön még erre 4 Nikon 😉 De már ez is feladta a leckét.

Mint biztosan tudjátok, szoktam készíteni esti képet, ahol a nagyobb záridővel egész jól kijön a zajszűrés mosottsága illetve ha van, a hotpixelesedés.
Ezt tipikusan a fürdőnél szoktam csinálni. Bár a nád már akkora, hogy muszáj volt felköltöznöm egy emelvényre, s a régi jó nézőpontom már használhatatlan, azért ezeket még meg szoktam csinálni.

Nem volt ez máshogy ma sem. A dolog érdekessége viszont az volt, hogy csak 3 állványom volt, meg 4 gépem. Valahogy odaraktam még a 4. gépet az egyik gép mögé, még éppen elfért. Aztán felálltam, mert a lábam már kezdett zsibbadni.

Lenéztem és elcsodálkoztam. Hogy lehet ennyire kuszán elhelyezni négy gépet 🙂

Sajnos nincs kamerás mobilom, de most sajnálom. Ezt jó lett volna megmutatni. 4 különböző színű gép 3 állványon, de mindegyik egyfelé néz, a 9 láb viszont annyira összevissza volt, hogy nem lehetett kibogozni melyik kié 😀
Mókás volt. Kár, hogy nem tudom visszaadni.

Bár a T29s-em most adta be az unalmas, úgyhogy előbb-utóbb venni kell egy újat, s ha kapok, akkor abban már lesz 2 mpixeles csoda CMOS autofókusszal 😀 Lehet holnap meg is veszem és akkor a Nikonokról már tudok ilyen képet mutatni.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Tesztfotózás 4 géppel bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük